Lukina van der Werf

Lukina van der Werf

"Lukina is gedurende een ruim jaar ingezet als interim-manager bij Délifrance. Zij had tot opdracht het neerzetten van een goede P&O-afdeling. Lukina is daarbij zeer professioneel en doortastend te werk gegaan. Ze heeft een scherpe blik, is analytisch sterk, weet anderen uit te dagen het beste uit zichzelf te halen en zorgt voor goede processen. Dit met resultaat dat de output en kwaliteit van de afdeling verbeterd is.
Voor mijn persoonlijke ontwikkeling was het heel fijn om met Lukina te werken. Ze is een goede coach voor me geweest en ik heb enorm veel van haar geleerd. Dit met betrekking tot wet- en regelgeving, maar ook ten aanzien van persoonlijke stijl en het verkrijgen van helicopterview. Als mens is Lukina een hartelijk, hardwerkend persoon met een goed gevoel voor humor".

Linda Seine,  L.kander, Adviseur Verzuim, Reïntegratie en P&O

 

"Ik en de opdrachtgevers waar Lukina heeft gewerkt kennen haar als een zeer vakkundig en gedreven HR professional die haar werkzaamheden altijd tot volle tevredenheid heeft verricht. Met name haar interpersoonlijke vaardigheden en het ontwikkelen van anderen zijn haar sterke punten. Daarnaast is zij uitstekend in staat om in te spelen op de interne politiek waarbij ze innovatief te werk gaat en grote impact maakt."

 Natascha van Kesteren, Manager Sales en Recruitment OnlyHuman

 

“Gedurende een aantal maanden heb ik met Lukina samen mogen werken in haar rol als interim HR adviseur, toen wist zij mij al te raken met haar bevlogenheid met het HR-vak en betrokkenheid met de omgeving. Meer heb ik nog van haar geleerd als loopbaancoach. Zij is oprecht geïnteresseerd in wat jou drijft en doet er alles aan om dat scherp te krijgen. Daarbij maakt zij niet alleen gebruik van beschikbare tools en middelen, maar vooral ook haar eigen energie en nieuwsgierigheid. Lukina heeft mij geïnspireerd om ook op zoek te gaan naar mijn passie!"

Angela Jansen, Manager Verzekeringen Rabobank Amsterdam

 

“Lukina is een enthousiaste en energieke professional, met een passie voor HR, die in staat is in een turbulente omgeving de juiste aandacht te geven aan haar klanten. Lukina is open en eerlijk. Ze denkt mee en geeft duidelijk haar mening. Lukina is een vakvrouw op HR-gebied! En ze heeft een visie op HR in optima forma…. en handelt conform haar visie!”.

Pieter Peereboom,  IT Networkx

 

 

opdrachtgevers